Meghan Markle en Prins Harry
Volledig scherm
Meghan Markle en Prins Harry © REUTERS

Na gevaar voor het Zikavirus: "Meghan en Harry moeten hun babywens uitstellen"

RoyaltyVolgens insiders stellen Meghan Markle (36) en prins Harry (33) hun babywens even uit. Reden daarvoor is een reis die ze ondernemen naar enkele eilanden in de Stille Oceaan. Daar heerst namelijk het Zikavirus nog en dat kan een ongeborene in gevaar brengen.

0 reacties

  1. Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag groothertogin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde
    PREMIUM
    Royalty

    Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag grootherto­gin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde

    Afstandelijk, arrogant en autoritair. Van alle echtgenotes van Europese vorsten zijn de vooroordelen over de Luxemburgse groothertogin María Teresa (68) het grootst. Maar tijdens het staatsbezoek aan België liet ze een verrassend warme, hartelijke en goedlachse kant zien. In het gezelschap van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) ontdooide de groothertogin met Cubaanse roots en liet ze zelfs onverwacht haar hart spreken: “Zoals elke banneling moest ik vechten om geaccepteerd te worden.”
  2. Zonder dat ongeval, was de Nederlandse koning Willem-Alexander misschien wél met dit burgermeisje getrouwd
    PREMIUM
    Royalty

    Zonder dat ongeval, was de Nederland­se koning Wil­lem-Alexan­der misschien wél met dit burgermeis­je getrouwd

    Koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (52) vieren dit jaar 25 jaar liefde. Maar het had niet veel gescheeld of Nederland had een heel andere koningin gekend. Nog geen jaar voordat hij Máxima ontmoette, was de toenmalige kroonprins samen met Emily Bremers (53), de dochter van een tandarts. Zijn moeder Beatrix zat echter niet op haar te wachten en de prins werd gedwongen zijn geliefde aan de kant te schuiven. “Dat incident betekende voor Emily het begin van het einde.”