Jennifer Lawrence en haar vermeende nieuwe vriend, Cooke Maroney .
Volledig scherm
Jennifer Lawrence en haar vermeende nieuwe vriend, Cooke Maroney . © Getty/ANP

Jennifer Lawrence gespot met nieuwe liefde

CelebritiesJennifer Lawrence is opnieuw samen gezien met haar vermeende nieuwe vriend. De actrice liep donderdag arm in arm met hem door de straten van New York.

0 reacties

  1. IN BEELD. De wespentaille van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala
    Celebrities

    IN BEELD. De wespentail­le van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala

    Het korset van Kim Kardashian zat zo strak dat ze de trap niet meer alleen op kon, Cardi B had ácht helpers nodig, en Camilla Cabello had een blok ijs bij. Het exclusieve Met Gala, georganiseerd door modebijbel Vogue, was maandagnacht weer een bonte bedoening. De grootste sterren spaarden kosten noch moeite om op te vallen, binnen het thema van ‘The Garden of time’. Van zedig en smaakvol tot ronduit bizar: dit droegen de grote Hollywoodsterren op hét evenement van het jaar.
  2. KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”
    celebrities

    KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”

    Actrice Halle Berry (57) pleit aan het Capitool in Washington D.C. voor een wetgeving die meer onderzoek en onderwijs zou mogelijk maken rond menopauze. Ze sluit zich zo aan bij een groep vrouwelijke senatoren. Berry schreeuwde het uit tijdens haar eigen pleidooi: “Ik zit in de menopauze!” Volgens haar is het een woord dat haar eigen dokter niet eens durft uit te spreken. “Maar het mag niet gestigmatiseerd worden en er mag geen schaamte zijn over de menopauze”, vertelt ze. “We moeten praten over dit heel normaal deel van ons leven.”