Eerste ‘Hotel Römantiek’-huwelijk: Jos en Rosa geven elkaar hun jawoord

Het eerste huwelijk na het programma ‘Hotel Römantiek’ is een feit. In een prachtige rode trouwjurk met een al even rode blos op haar wangen gaf Rosa Serruys (73) zaterdag haar jawoord aan Jos Van Landeghem (62) in het gemeentehuis van Rumst.

nadb

Toen Rosa Serruys en Jos Van Landeghem zich twee jaar geleden inschreven voor ‘Hotel Römantiek’, het programma op Vier waarin een groep vrijgezelle 65-plussers op vakantie gingen om opnieuw de liefde te vinden, hadden ze bescheiden verwachtingen.

Het zou een leuke vakantie worden, er eventjes tussenuit. Bij de meeste deelnemers bleef het bij een vakantieliefde. Maar niet bij Jos en Rosa. Het datingprogramma veranderde hun leven.

Eerste ‘Hotel Römantiek’-huwelijk

De vonk sloeg over, de twee raakten vurig verliefd. En die liefde hebben ze zaterdag bezegeld in het gemeentehuis van Rumst. In het bijzijn van familie, vrienden en andere deelnemers van ‘Hotel Römantiek’ gaven ze elkaar hun jawoord. Rosa stralend in een rode trouwjurk, Jos strak in het pak.

“We zijn echt enorm gelukkig”, zegt een pasgehuwde Rosa aan onze redactie. “En dan mag een groots huwelijksfeest niet ontbreken. Mijn eerste grote feest.”

Rosa was hiervoor al twee keer getrouwd, Jos één keer.

© Frank Bahnmuller

© Frank Bahnmuller

© Frank Bahnmuller

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER