© BELGA

Wendy Van Wanten en Frans na twaalf jaar uit elkaar: “Plots stond ik op straat”

Na twaalf jaar zijn Iris Vandenkerckhove - beter bekend als Wendy Van Wanten - en Frans Van Coppenolle niet langer een koppel. Dat heeft Frans zelf verteld op zijn sociale media.

nadb

In Antwerpen vond vrijdagavond de première plaats van het theaterstuk ‘Wie wordt de man van Wendy?’, een parodie gebaseerd op het gelijknamige VTM-programma waarin de zangeres twaalf jaar geleden koos voor Frans Van Coppenolle.

Grote afwezige

Net hij was de grote afwezige op de première. “Hij moet babysitten op de kinderen”, zei Wendy toen. “Estelle moest naar de tennisles gebracht worden en Clement had nog wat werk voor school.”

Onzin, zo zegt Frans op Instagram. De twee zijn uit elkaar, al drie weken zelfs. “Jammer dat ik nooit heb mogen komen kijken naar ‘Wie wordt de man van Wendy?’”, schrijft hij. “Estelle had helemaal geen tennis en Clement heeft nog nooit huiswerk gemaakt op vrijdag.”

Volgens hem is de breuk te zoeken bij de moeilijke relatie tussen Frans en Wendy’s zoon Dylan. Moeder en zoon zagen elkaar jarenlang niet, maar nu werken ze aan een heropbouw van hun relatie. En dat bleek dan weer nefast voor haar band met Frans.

“Plots stond ik op straat”, klinkt het. “Met niets, en dat na twaalf jaar alles te hebben gedaan uit liefde voor haar. Ik ben helemaal nooit van plan geweest om haar in de steek te laten, integendeel. De relatie was altijd mijn steun en toeverlaat in goede en kwade dagen. Helaas is iemand tussen ons komen te staan die van in het begin tegen mij was.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER