De leerlingen van het Sint-Calasanzinstituut met burgemeester Paul Verbeeck en Nijlenaar en darter Kim Huybrechts.© RR

Leerlingen Sint-Calasanzinstituut verkopen T-shirts met Kempens dialect om groene speelplaats te bekostigen

Nijlen -

De leerlingen van het vijfde jaar onthaal, organisatie en sales van het Sint-Calasanzinstituut in Nijlen organiseren dit jaar een verkoopproject. Ze lanceren T-shirts met een opdruk in het Kempens dialect. Met de opbrengst hopen ze een groene speelplaats te creëren.

“Met deze verkoopactie trainen de leerlingen heel wat doelstellingen en vaardigheden die essentieel zijn binnen hun studierichting. Daarnaast heeft hun project nog een ander duidelijk doel: de opbrengst wordt gebruikt om een groenere speelplaats te creëren op school”, aldus Stijn Dieltjens, leerkracht commerciële vorming. “Het doel van de school is om de leerlingen tijdens hun pauze te laten genieten van een groene omgeving. Daarom wordt de speelplaats en omgeving van de school omgetoverd tot een groene oase. We willen daarom graag onze schepen Tom Covens en Nijlens burgemeester Paul Verbeeck bedanken voor hun ondersteuning.”

Klanten kunnen de keuze maken uit een aanbod dat de leerlingen zelf hebben samengesteld. “Maar dat is nog niet alles: de koper heeft ook de optie om zelf een tekst of slogan aan te reiken die de leerlingen vervolgens op een kledingstuk drukken.” Voor zo’n uniek exemplaar betaal je 24,99 euro. Een T-shirt uit het standaardaanbod heb je voor 19,99 euro.

Meer informatie over het verkoopproject en het aanbod van de T-shirts, is te vinden via de webshop: www.calasfashion.be. Je kan de T-shirts ook vinden in verschillende verkooppunten in Nijlen: Sus&Mus, Mania en De Kleine Baas 2.0. (hb)

Het project kreeg al steun van bekende Nijlenaars Paul Verbeeck en Kim Huybrechts.© RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners