Hoe moet zij volgende week prins Harry en Meghan ontvangen? Vrouw Marokkaanse koning al twee jaar spoorloos

RoyaltyWaar is prinses Lalla Salma? De geruchtenmolen rond de vrouw van de Marokkaanse koning Mohammed VI (55) draait weer op volle toeren. Vorige week was ze al de grote afwezige op de officiële bezoeken van het Marokkaanse hof. En ook volgende week wordt verwacht dat Lalla Salma nergens te bespeuren zal zijn, wanneer prins Harry en Meghan naar de hoofdstad Rabat trekken. Intussen is de vorstin al twee jaar spoorloos. Wat is er toch met haar gebeurd? 

16 reacties

  • Stefaan Baert

    3 jaar geleden
    Marokko is afganistan niet.
  • ROGER DEPREZ

    5 jaar geleden
    In een democratie zou de koning uitleg moeten geven, blijkbaar niet in Marokko. Marokko is een moslim land en als ik zo bekijk is er weinig democratie in moslim landen ze houden er andere gebruiken op na, dat is hun volste recht natuurlijk maar voor ons is dat een gebrek aan openheid en gelijkheid.
  • Abdel Nasser

    5 jaar geleden
    Eremoorden ken ik niet in Marokko. En wat bedoel je met "in die landen". Cultuurverschillen tussen de naburige landen zijn heel groot. De koning wil gewoon zijn scheiding in alle seriniteit verborgen houden.
  • Heidi Werbrouck

    5 jaar geleden
    Lalla Salma is helemaal niet dood. Sinds de scheiding heeft ze gewoon geen publieke functie meer. Ze heeft pas de begrafenis van haar grootmoeder geregeld en samen met haar kinderen bijgewoond.
  • Ash Ela

    5 jaar geleden
    Koenraad Verstraeten: nou ik heb een marokaans achtergrond en heb nog nooit gehoord van ere moord koen gewoon even je gezonde verstand gebruiken hahaha