Het advies voor de ideale rijsnelheid is in het instrumentarium van de auto te zien
Volledig scherm
Het advies voor de ideale rijsnelheid is in het instrumentarium van de auto te zien © Audi AG

Nooit meer stilstaan voor het rode licht: met deze slimme auto kan het al

Enkele Audi-modellen in de Verenigde Staten zijn voorzien van een nieuwe functie waarmee automobilisten kunnen zien wat de optimale rijsnelheid is, om stilstaan voor rode verkeerslichten te voorkomen.

12 reacties

  • Miguel Leboucq

    5 jaar geleden
    In de VS is het al gemakkelijk om altijd groen te hebben, de lichten zijn daar goed afgesteld om "green waves" te hebben. Dat ze die Audi eens naar hier brengen om te proberen...
  • De Weerdt Marcel

    5 jaar geleden
    ik denk dat het perfect mogelijk is de lichten op grote banen af te stellen dat je met een juiste snelheid overal groen heeft , maar waarom gebeurt dat niet ???
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Hebben ze al, dmv ronde punten. Zouden ze niet eindelijk eens beginnen met deftige betaalbare EV autos te bouwen en tegelijkook een hoop superladers? Wat ben je met al die zinloze afleiding shows?
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    wat met de voorliggers als die niet de juist(gewenste) snelheid rijden ?
  • andre Dewilde

    5 jaar geleden
    onmogelijk. Kort en goed. Stelling ; wanneer 2 wagens met identieke uitrusting en software het kruispunt in de dwarsrichting gaan naderen, kunnen ze niet allebei gelijktijdig groen licht hebben. Een gaat er toch voor het rode licht komen te staan. Dus ; onmogelijk en dus wéér eens een ferme reclame.