Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Peter Van de Veire en Michèle Cuvelier kruisen de degens in ‘De Slimste Mens’.Beeld Bob Van Mol

Terwijl het buiten misschien koud blijft, stijgt de temperatuur op het televisiescherm. Er is De Warmste Week, premier Charles Michel krijgt het vuur aan de schenen en ook de strijd in De slimste mens wordt steeds heter. Nog niet warm genoeg? Er is ook Falling Down, waar  Michael Douglas’ stoppen doorslaan onder de loden zon van L.A.

Music For Life 

De eerste dag van De Warmste Week met Eva De Roo, Michèle Cuvelier en gewezen ‘De Ideale Wereld’-presentator Otto-Jan Ham vanuit het Provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Om 19.30 uur op Canvas.

Terzake

Na opnieuw een woelige dag voor de regering-Michel II maakt Terzake de balans op met de nodige duiding en analyse. Mis ondertussen niets van de politieke ontwikkelingen via onze liveblog.

Om 20.00 uur op Canvas.

Terzake
Beeld ©Joost Joossen

De slimste mens ter wereld

VRT-radiopresentatoren Peter Van de Veire en Michèle Cuvelier komen tegen elkaar  te staan in de laatste rechte lijn naar de finale van De slimste mens “Jesus Christ, wat is dat hier allemaal?”, zeiden de twee radiosterren eerder in een dubbelinterview met deze krant.

Om 21.50 uur op VIER.

Falling Down

Intens drama waarin Michael Douglas schittert als ‘angry white man’ bij wie de stoppen volledig doorslaan in de stadsjungle van Los Angeles.

Om 20.35 uur op ZES.

Vincent

Weinig thema’s liggen zo gevoelig als zelfdoding, zeker wanneer het om suïcidale tieners gaat. Regisseur Christophe Van Rompaey ging de uitdaging toch aan en maakte met Vincent een coming-of-ageverhaal dat niet te zwaar op de hand wil zijn. 

Om 21.35 uur op Eén.

Nood aan een gesprek?

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site zelfmoord1813.be