VIJF/BELGA/GHYSELINCK
Volledig scherm
© VIJF/BELGA/GHYSELINCK

Zijn die borsten écht te klein, terecht veroordeeld of niet, overspel of verliefdheid? Neem deel aan de Showbizzpoll

Showbizzland laat niemand onberoerd. Break-ups en make-ups, verdachte of verbluffende geldzaakjes, kritiek en lof: alles passeert de revue. Maar wat denk jij van de actualiteit van de week? Poll mee!

0 reacties

  1. KIJK. Hollywood-hartenbreker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Hollywood-hartenbre­ker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”

    Er vielen heel wat monden open tijdens de première van de nieuwe film ‘Poolman’ in Los Angeles. Acteur Chris Pine stapt er de rode loper op met een heel andere look dan we gewoon zijn van de acteur, die anders altijd strak in het pak zit. Pine heeft nu lange haren en een verwilderde baard. Hij koos ook voor een korte short en een ‘I love L.A.’-T-shirt. “Er komt een punt in je leven dat je geen ‘fuck’ meer geeft over anderen hun mening en dat je aandoet waar je zin in hebt. Ik zit duidelijk op dat punt”, verklaart de Amerikaanse acteur.
  2. Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroorzaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamteloos en cynisch”
    PREMIUM
    55

    Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroor­zaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamte­loos en cynisch”

    Een soort van ‘Topdokters’, maar dan over straffe Vlaamse ingenieurs: dat moet ‘Knappe koppen’ op VRT worden. Maar het programma is, lang voor de eerste opname, bron van alwéér een nieuwe rel over de openbare omroep. De VRT-top zou al te graag de 500.000 euro subsidie van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) hebben aanvaard, zonder inhoudelijk debat over zo’n programma. En dat is, volgens critici, niet de eerste keer. Wij gingen na wat er precies aan de hand is bij de openbare omroep.