Hoogstraten VV - KSK Heist

Eerste Nationale Voetbal

KSK Heist maakt tegen Hoogstraten VV einde aan slechte reeks

KSK Heist won weer eens. De ploeg versloeg Hoogstraten VV uit met 2-3. Het is de eerste zege na zes nederlagen.

Bron: RBFA app

Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team na een doelpunt van Jef Colman in de 21ste minuut. Direct na de rust bracht Jiri Struyf Hoogstraten VV langszij. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Fallou Fall Hoogstraten VV op voorsprong. Maar Hoogstraten VV was niet bij machte vaker te scoren. Hoogstraten VV leek aan de winnende hand voor het merendeel van de wedstrijd. De gelijkmaker werd vlak voor tijd gemaakt toen Brent Peers het doel vond voor KSK Heist. KSK Heist doelpunt om de wedstrijd te bepalen toen Faissal El Attabi het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, in de 90ste minuut.

Hoogstraten VV heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl KSK Heist één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning van KSK Heist met één doelpunt verschil.

Hoogstraten VV speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Young Reds, KSK Heist treft Union Namur in de thuiswedstrijd. Beide wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 11 mei om 20 uur.

DOELPUNTEN: 21' Colman 0-1, 53' Struyf 1-1, 60' Fall 2-1, 88' Peers 2-2, 90' El Attabi 2-3.

GELE KAARTEN: 40' Van De Vel (Hoogstraten VV), 44' Peers (KSK Heist), 53' Nys (KSK Heist), 73' Benhamou (KSK Heist), 81' Vermeeren (Hoogstraten VV).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.