© REUTERS

Dries Mertens: “Ik denk dat ik nog een jaar doorga, hier of ergens anders”

Dries Mertens heeft in de Turkse pers laten uitschijnen dat hij na dit seizoen wil doorgaan met voetballen. “Ik vind het nog steeds leuk en heb geen pijn of blessures”, aldus de ex-Rode Duivel.

Michael Van Damme

Dries Mertens, die in mei 37 wordt, kwam dit seizoen al 42 keer in actie voor Galatasaray, scoorde 8 keer en gaf 11 assists. Zijn contract in Istanbul loopt op het einde van dit seizoen af, maar Mertens geeft aan dat ernaar neigt om er nog een jaar bij te doen. Is het niet bij Galatasaray, dan elders.

“Ik heb de laatste tijd veel nagedacht over mijn pensioen als voetballer. Ik heb nog geen definitief besluit genomen, maar ik denk dat ik nog een jaar doorga. Ik vind het nog altijd leuk, ik heb geen pijn en blessures en speel de hele tijd. Het ziet ernaar uit dat ik hier of ergens anders nog een jaar zal doorgaan”, aldus Mertens op onder meer sportwebsite Haberciadam.

Galatasaray staat momenteel op kop in de Turkse competitie met twee punten meer dan Fenerbahçe. De rest volgt op een straatlengte achterstand.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer