Begin oktober bereikte de olieprijs het hoogste niveau in vier jaar.
Volledig scherm
Begin oktober bereikte de olieprijs het hoogste niveau in vier jaar. © Getty Images

Diesel en benzine binnenkort goedkoper

ConsumentDe olieprijzen gaan in rap tempo omlaag. Dinsdag was tussentijds sprake van prijsdalingen van meer dan 6 procent. Zulke stevige prijsveranderingen komen niet vaak voor op de oliemarkt. Waarschijnlijk worden benzine en diesel aan de pomp komende tijd ook goedkoper.

136 reacties

  • jeff Verdickt

    5 jaar geleden
    Ik hoor sommige zeggen dat men jerrycans vult in Luxemburg, maar volgens mij is dit volledig verboden daar. Ook is het enorm onduidelijk hoeveel liter Diesel men ons persoonlijk verbruik mag vervoeren. Politie is hiervan niet op de hoogte. Op de douane website kan ik niets terugvinden. Blijkbaar moet je ADR deskundige zijn. Weet iemand raad?
  • frans Venloo

    5 jaar geleden
    De vraag is alleen waarom stemmen jullie dan nog steeds op deze graaiende regering ? Stem PVDA of VB dan hebben deze ook de kans om iets of niets te doen .
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    De meeste mensen rijden niet voor hun plezier, Willem Verachtert. Maar om op hun werk te geraken. En dichter bij gaan wonen of werk dichter zoeken is niet meer dan een goedkope dooddoener maar voor velen ook geen optie. De industrieterreinen, grote kantoorgebouwen of de havens liggen niet in onze verkavelingen.
  • Louis Vanarwegen

    5 jaar geleden
    En wie heeft dit systeem ingevoerd? Juist, vld, cdnv, spa, ps, Mr jaren terug, dus steek het niet op deze regering..
  • Jo Armando

    5 jaar geleden
    Ik ga naar luxemburg mijne diesel halen elke 2 maand :-) bijna halve euro goedkoper per liter