REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Dit is de mogelijke verklaring voor vete tussen Elon Musk en zijn vader

Elon Musk, de geniale ondernemer en miljardair, spreekt volgens de Britse krant Daily Mail al 18 maanden niet meer met zijn vader, Errol Musk. Elon noemde Errol "een verschrikkelijk mens" waarop zijn vader hem "een verwend kind" noemde. De Britse krant brengt een mogelijke reden voor de verzuurde relatie aan het licht. 

0 reacties

  1. “Ik ben vereerd”: ondanks gezondheidsproblemen schittert Céline Dion als 56-jarige op cover ‘Vogue’
    Celebrities

    “Ik ben vereerd”: ondanks gezond­heids­pro­ble­men schittert Céline Dion als 56-jarige op cover ‘Vogue’

    Al twee jaar vecht Céline Dion (56) tegen het zeldzame stiff-personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een muzikale comeback zit er nog niet meteen in, maar de Canadese zangeres laat opnieuw van zich horen als... fotomodel. In het mei-nummer van de Franse ‘Vogue’ schittert ze op de cover en praat ze openhartig over haar leven en ziekte. “Vandaag ben ik een vrouw die een positief gevoel heeft over de toekomst.”
  2. KIJK. Spice Girl wordt 50. David Beckham deelt nooit eerder vertoonde beelden van jonge Victoria
    celebrities

    KIJK. Spice Girl wordt 50. David Beckham deelt nooit eerder vertoonde beelden van jonge Victoria

    David Beckham (48) deelt op Instagram een lief filmpje voor de vijftigste verjaardag van zijn vrouw Victoria. Een jonge Brooklyn en Romeo Beckham wensen hun moeder een gelukkige verjaardag, waarna we ook een piepjonge Victoria zien doorheen de jaren. Van kinderfoto’s tot filmpjes van haar popcarrière bij de Spice Girls tot haar dagen als modeontwerpster. Ook de andere leden van de Spice Girls laten haar vijftigste verjaardag niet zomaar voorbijgaan. Ze delen foto’s en video’s van herinneringen die ze samen maakten.