Moldavo B - Lille United

Eerste Provinciale Vrouwen Antwerpen

Moldavo B overklast Lille United

Moldavo B liet zaterdag geen spaander heel van Lille United. Het duel eindigde op een royale 6-0 overwinning.

Luca Mangelschots opende na slechts vier minuten de score voor de thuisploeg. Stephanie Allaerts bracht in de 37ste minuut Moldavo B op 2-0. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Laura Janssen en voerde de score verder op. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Mila Luyten en bouwde de marge verder uit. Hannelore Dilissen (Moldavo B) pakte een gele kaart in de 63ste minuut. Gitte Leppens vergrootte in de 70ste minuut de voorsprong voor Moldavo B. Dilissen diepte de voorsprong uit in de in de 90ste minuut minuut. Met deze zege heeft Moldavo B nu acht overwinningen op rij geboekt.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Moldavo B vijf overwinningen behaald, terwijl Lille United vijf nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 4' Mangelschots 1-0, 37' Allaerts 2-0, 57' Janssen 3-0, 60' Luyten 4-0, 70' Leppens 5-0, 90' Dilissen 6-0.

GELE KAART: 63' Dilissen (Moldavo B).