Noorse B - Vlug Vooruit

Tweede Provinciale A Vrouwen Antwerpen

Noorse B heeft geen medelijden met Vlug Vooruit

Noorse B had geen medelijden met Vlug Vooruit. Noorse B scoorde een ongelooflijk aantal van acht doelpunten en won het duel met 8-0.

Sofie Vermeiren opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg. Direct na de rust scoorde Vermeiren voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Noorse B. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Ibich Smets en voerde de score verder op. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Stephanie Michel De Maayer en vergrootte de voorsprong. Lauren Backes passeerde twee minuten later de doelvrouw en bouwde de voorsprong uit naar 5-0 voor Noorse B. Één minuut later passeerde Simrah El Aissati de doelvrouw en voerde Noorse B de score verder op naar 6-0. Maar Noorse B had nog tijd voor een extra doelpunt. Backes vond het net opnieuw met nog drie minuten te spelen. Noorse B scoorde nogmaals via Backes en maakte hiermee haar hattrick af in de 89ste minuut. Vlug Vooruit heeft nu vier wedstrijden na elkaar verloren.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Noorse B twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Vlug Vooruit één overwinning en vier nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd, op vrijdag 26 april om 20 uur, speelt Noorse B bij Broechem. Vlug Vooruit speelt dan thuis tegen Ik Dien B.

DOELPUNTEN: 3' Vermeiren 1-0, 47' Vermeiren 2-0, 57' Smets 3-0, 63' De Maayer 4-0, 65' Backes 5-0, 66' El Aissati 6-0, 87' Backes 7-0, 89' Backes 8-0.