Adam Mensah in de rol van vluchteling Ayo.
Volledig scherm
Adam Mensah in de rol van vluchteling Ayo. © VTM

Emoties lopen hoog op in 'Familie': hartverscheurend afscheid van uitgewezen vluchteling Ayo

TV'Familie'-kijkers zitten ongetwijfeld met een krop in de keel na de spannende aflevering van vanavond. De emoties laaiden immers hoog op wanneer vluchteling Ayo (Adams Mensah) te horen kreeg dat hij per direct op het vliegtuig terug naar Nigera werd gezet.

37 reacties

  • Ingrid Verschoren

    6 jaar geleden
    Bender racisten!!! Ieder mens heeft recht op kansen en geluk. Huidskleur maakt niet uit!! Wanneer gaan jullie dat eindelijk eens leren??? Meer verdraagzaamheid ten opzichte van anderen zou een groot verschil maken in deze opgefokte wereld.
  • anita van dyck

    6 jaar geleden
    Omg, wat een reacties. Hij speelt zijn rol heel goed en waarom mogen actuele thema's niet aan bod komen. Familie is goed bezig, anders zou het maar saaaaai worden.
  • Karine Roeland

    6 jaar geleden
    Zulke soap's zouden verboden moeten worden. Mag een koppel niet meer bestaan uit 2 mensen met dezelfde huidskleur?
  • Marijke Molenberghs

    6 jaar geleden
    Ik hoop van wel het zal wel goed komen maar eind augustus of september zal het wel zijn dat het met app en Stephanie goed komt
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Marginaal soap ! Weer politiek getint ? Opdoeken die waardeloos serie
  1. Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”
    PREMIUM
    tv

    Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”

    Stapje in het onbekende voor ex-wielrenner Jan Bakelants (38). De voormalige gele trui tast straks zijn grenzen af in ‘Special Forces: wie durft wint’ in plaats van op de koersfiets. “Ik dacht vooraf dat het gewoon een spelprogramma was, maar dit was echt the real deal”, aldus de HLN-wieleranalist. Naast hem zijn nog twee nieuwe namen bekend voor het tweede seizoen: een ‘Thuis’-actrice en een Nederlandse zanger. En één ‘Special Forces’-collega kent Bakelants al goed: “Ik ontmoette hem in het ziekenhuis, onder de slechtst mogelijke omstandigheden.”
  2. Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Frederik Delaplace mag voor Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aanblijven als CEO van de VRT. Dalle vindt dat Delaplace een zware inschattingsfout heeft gemaakt, al gebeurde dat met de beste bedoeling en vindt de minister het ook een belangrijk signaal dat de topman zich verontschuldigd heeft. Het is nu zaak het vertrouwen te herstellen, ten opzichte van de medewerkers, de buitenwereld en de betrokkenen, zei Dalle woensdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens Dalle is er zeker ook binnen de VRT duidelijk heel veel wrevel over de manier waarop het allemaal gelopen is.