© BFM

Man en vrouw gearresteerd na zwaar ongeval in Herselt

Op de Aarschotsesteenweg in Herselt gebeurde maandag rond 5.15u een zwaar ongeval waarbij twee auto’s en een vrachtwagen betrokken raakte. Twee personen werden ter plaatse gearresteerd omdat de politie ‘verboden voorwerpen’ in de auto had gevonden.

Hans Otten

Een Mercedes probeerde maandag rond 5.15u op de Aarschotsesteenweg richting het centrum van Herselt een andere auto in te halen. Vanuit de andere richting kwam op dat moment een kleine vrachtwagen aangereden.

De inhalende auto probeerde daarop een uitwijkmanoeuvre uit te voeren, maar de Mercedes raakte daarbij zowel de vrachtwagen als het voertuig dat hij inhaalde. Die laatste auto vloog in de haag en ging over de kop, maar de bestuurder bleef ongedeerd.

© BFM

De aanrijdende Mercedes kwam verderop zwaar gehavend tot stilstand, maar de twee jonge inzittenden – een man en een vrouw - raakten slechts lichtgewond. De vrachtwagenchauffeur moest voor verzorging van zijn lichte verwondingen naar het ziekenhuis worden gevoerd.

Bij het doorzoeken van de Mercedes troffen de politiemensen verboden voorwerpen aan. De politie heeft daarop de twee inzittenden gearresteerd. De jongedame verzette zich daar heftig tegen, waardoor verschillende agenten nodig waren om haar in bedwang te houden.

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer