CBS via Getty Images
Volledig scherm
© CBS via Getty Images

Goed nieuws voor de fans: deze Amerikaanse tv-reeksen krijgen een nieuw seizoen

CBS, een van de grootste Amerikaanse tv-zenders en producent van tal van internationaal geliefde series, heeft aangekondigd welke reeksen een nieuw seizoen krijgen. Fans van onder andere 'MacGyver', 'NCIS' en 'Hawaii Five-O' kunnen alvast beginnen aftellen.

1 reactie

  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    De Big Bang theorie gaat hier dezelfde weg op als FC Kampioenen, ieder nieuw seizoen tonen ze heruitzendingen van vroeger. Kwestie van geen centen denk ik.
  1. KIJK. Nora Gharib en Lynn Van den Broeck wisten duidelijk niet welke kwelling hen te wachten stond in ‘Special Forces”
    Play
    TV

    KIJK. Nora Gharib en Lynn Van den Broeck wisten duidelijk niet welke kwelling hen te wachten stond in ‘Special Forces”

    Het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ kende al meteen een heftige start, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Nora Gharib en Lynn Van den Broeck delen op hun sociale media beelden van net voor de start van het programma. De twee actrices lijken zich voor de eerste opdracht nog van geen kwaad bewust, terwijl ze arriveren op teenslippers. “Als we nu zouden moeten beginnen, ben ik gejost”, zegt Nora. Al weet de kijker én Nora ondertussen beter: zij stapte al in aflevering 1 uit het loodzware programma nadat ze de dood in de ogen keek.
  2. Privéjet van 63 miljoen en luxejacht van 560.000 euro per week: Moulay Hassan is “meest verwende prins” ter wereld
    PREMIUM
    Royalty

    Privéjet van 63 miljoen en luxejacht van 560.000 euro per week: Moulay Hassan is “meest verwende prins” ter wereld

    In Marokko zijn alle ogen gericht op kroonprins Moulay Hassan (20). Maandag opende hij een grote internationale landbouwbeurs, één van zijn eerste belangrijke solo-activiteiten. Koning Mohammed VI (60) rekent op zijn enige zoon om in zijn voetsporen te treden. En net als zijn vader leidt hij nu al een ‘miljardairsleven’, vol met luxewagens en privéjets. “Maar wie ontdekt hoe hij werkelijk leeft, zal niet jaloers op hem zijn.”