Guy Verhofstadt.
Volledig scherm
Guy Verhofstadt. © BELGA

PVDA: "Guy Verhofstadt betrokken in dossier Paradise Papers"

Guy Verhofstadt, voorzitter van de liberale fractie in het Europees parlement, is in het verleden bestuurder geweest bij een groep die voorkomt in de Paradise Papers. Dat zegt de PVDA. "Dit is fake news in de zuiverste zin van het woord", reageert Bram Delen, de woordvoerder van Verhofstadt.

109 reacties

  • Dirk D'hont

    6 jaar geleden
    Welk nut heeft dit daar over verder te zagen als steeds weer blijkt dat er door iedereen voor dezelfde zakkenvullers worden gekozen daar ze een handje kregen van die top politiekers op een of andere markt nét voor een verkiezing? Een handje, een glimlach een foldertje en hup, alweer verkozen. Kassa kassa en daarna kunnen we we weer 5 jaar klagen. Domme eenvoudige niet verder denkend Vlaanderen.
  • LUCIEN MICHIELS

    6 jaar geleden
    Het is altijd het zelf de met die politiekers het is niet waar of het is iemand anders zijn fout maar een zaak doen ze wel en dat is hun zakken vullen.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Eerlijkheidshalve Luc Peeters. De N-VA bleken geen voorstander van de vlaktaks. Is ook niet nodig. Die herverdelen de staatsinkomsten toch weer onder hun achterban van ondernemers.
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Dan zijn de deksels zeker niet verweg!
  • Andy Van Praet

    6 jaar geleden
    Nu kan hij gaan,liefst zonder ontslagpremie,de boemerang heeft zijn werk gedaan.