James Gunn.
Volledig scherm
James Gunn. © Jordan Strauss/Invision/AP

Regisseur Guardians Of The Galaxy ontslagen na schokkende tweets

James Gunn, tot vandaag regisseur van de Guardians Of The Galaxy-films, kan op zoek naar een nieuwe baan. Hij is door filmmaatschappij Disney op straat gezet vanwege een aantal zeer aanstootgevende tweets die hij in het verleden publiceerde, maar waarvan de inhoud pas onlangs werd geopenbaard.

1 reactie

  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Oh nee, daar gaat de enige top marvel filmreeks waar ik naar uitkeek.. hoeveel mensen heeft twitter hun jobs al gekost tot nu toe? Vrijheid van spraak, hoe dom ook, zou "vrij" moeten zijn. Zolang het maar bij spraak blijft.
  1. Dé strafste comeback van het jaar: Robert Downey Jr. ging van drugsverslaafde achter de tralies naar Oscarwinnaar
    PREMIUM
    Celebrities

    Dé strafste comeback van het jaar: Robert Downey Jr. ging van drugsver­slaaf­de achter de tralies naar Oscarwin­naar

    “Ik wil graag mijn vreselijke jeugd bedanken. En de Academy. In die volgorde”, zo begon Robert Downey Jr. (58) zijn acceptatie-speech voor zijn allereerste Oscar. De acteur heeft een lange, haast onmogelijke weg afgelegd. Van een moeilijke relatie met zijn vader die leidde tot een drugsverslaving, tot een veroordeling van drie jaar gevangenisstraf. Het tragische maar indrukwekkende levensverhaal van de Oscarwinnaar leest als een roman. “Je voelde er de kwaadaardigheid in de lucht hangen...”
  2. Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaanse acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard
    PREMIUM
    Celebrities

    Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaan­se acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard

    “Hij leeft veel gezonder dan vroeger.” Het gaat weer goed met Johnny Depp (60). De Amerikaanse acteur verscheen strak in het pak én met een nieuwe coupe op de Britse première van zijn film ‘Jeanne du Barry’. En ook financieel lijkt het de Hollywoodlegende voor de wind te gaan. Zo heeft Depp zijn oog laten vallen op een Italiaans kasteel ter waarde van 4 miljoen euro. Maar hoe is het gesteld met de financiën van de acteur na zijn vechtscheiding met Amber Heard? Een overzicht.