© Chretien Paesen

Simon wint galloway van chocolade

Op het domein van Kiewit is de tweejaarlijkse chocoladewandeling gehouden. Daar werd een leuke wedstrijd aan gekoppeld die gewonnen werd door Simon Van Reusel uit Maasmechelen. Hij kreeg een chocoladen Galloway rund mee naar huis.

Chretien Paesen

De tweejaarlijkse chocoladewandeling werd dit jaar georganiseerd in samenwerking met Natuurpunt –die op het domein haar Limburgse stek heeft -, de Hotelschool, Koe Vert en de Wereldwinkel. Tijdens de 4 kilometer wandeling werden op enkele punten leuke en lekkere hapjes aangeboden. Zo wachtte de wandelaars onderweg chocolademousse, macrons en chocolademelk. Alle chocolade was afkomstig uit de Wereldwinkel en dus uit eerlijke handel.

De chocolade Galloway

De leerlingen van de hotelschool maakten een Galloway rund uit chocolade. Het lekkere diertje was bedoeld al prijs voor wie het gewicht ervan kon raden op het eind van de wandeling. Simon Van Reusel uit Maasmechelen raadde 1.700 kg en was daarmee de dichtstbijzijnde kandidaat want het beestje woog 1,166 kg. Hij kwam woensdag even langs met zijn zoontje om het mooie chocoladen beeldje in ontvangst te nemen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer