Ed Sheeran
Volledig scherm
Ed Sheeran © EPA

Ed Sheeran was zelf dakloos, nu plaatst hij hekken rond zijn woning om wildslapers weg te houden

CelebritiesZanger Ed Sheeran (27) heeft de toestemming gekregen om speciale hekken rond zijn woning te plaatsen. Die moeten dienen om daklozen op afstand te houden en om wildslapers te voorkomen. Ironisch, voor iemand die zélf ooit nog op straat sliep.

5 reacties

  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Het is toch niet omdat je ooit dakloos geweest bent dat je nu iedere dakloze met open armen moet of kan ontvangen in je huis of in je tuin zeker ?
  • Yena Heyvaert

    6 jaar geleden
    Er is geen bewijs dat dit de echte reden is, misschien wil hij wel echt de paparazzi weg houden. En dan nog, hij heeft het volste recht om zijn eigendom waar hij hard voor heeft gewerkt te beschermen. In dit artikel word er gewoon een poging gedaan om ed sheeran naar beneden te halen aangezien dit artikel niet eens echt klopt.
  • Echte Yachne

    6 jaar geleden
    Hij heeft hard gewerkt om nu in een huis van 9 miljoen te kunnen wonen, de daklozen mogen ook eens werk zoeken in plaats van gebruik te maken van Ed.
  • Tristan Van isolde

    6 jaar geleden
    Hij heeft tenminste iets gedaan om van zijn leven iets te maken.... hij kon ook blijven liggen.....
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    En dan... Het is niet omdat je ooit zelf dakloos was, dat je na hard werken je eigendom niet mag beschermen... Of moet hij ook elke dakloze laten logeren???