Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Federer blijft zonder setverlies -Djokovic goed op dreef - Goffin-killer struikelt over Fognini

Australian OpenDe Fransman Julien Benneteau (ATP 59), donderdag in de tweede ronde van de Australian Open te sterk voor onze landgenoot David Goffin (ATP 7), is er niet in geslaagd door te stoten naar de achtste finales. De 36-jarige Fransman ging in vijf sets (3-6, 6-2, 6-1, 4-6 en 6-3) onderuit tegen de Italiaan Fabio Fognini (ATP 25).

0 reacties

  1. Medvedev komt er goed vanaf met boete van 10.750 euro nadat hij umpire zwaar beledigde: “Are you stupid? You are a small cat!”
    Play
    Australian Open
    6

    Medvedev komt er goed vanaf met boete van 10.750 euro nadat hij umpire zwaar beledigde: “Are you stupid? You are a small cat!”

    Tot drie keer toe uitgejouwd door het publiek. Een ijskoud handje van Tsitsipas (ATP 4), een van zijn gezworen vijanden, nadat hij de umpire verrot schold omdat hij vond dat de Griek te veel gecoacht werd door zijn vader vanuit de tribunes. Het kwam de Rus een dag later op een boete van 12.000 dollar (10.750 euro) te staan, ondanks zijn excuses na de match. Hij zei dat het gebabbel van Stefanos Tsitsipas hem geërgerd had. Ook Tsitsipas kreeg overigens een boete van 5.000 dollar (4.500 euro) voor “inbreuken op de gedragscode”.
  2. Djokovic mist alleen vader Srdjan in finale tegen Tsitsipas: Serviër wint tiende keer Australian Open
    Australian Open
    16

    Djokovic mist alleen vader Srdjan in finale tegen Tsitsipas: Serviër wint tiende keer Australian Open

    Geen stunt van Stefanos Tsitsipas. Novak Djokovic (35) heeft zijn tiende Australian Open binnen, goed voor zijn 22ste grandslam. Op gelijke hoogte met recordhouder Rafael Nadal. De 24-jarige Griek charmeerde op weg naar de finale, maar haalde vandaag nooit zijn beste niveau. Te veel cruciale fouten op cruciale momenten. Zo werd de eindstrijd een kolfje naar Djokovic’ hand: 6-3, 7-6 (7/4) en 7-6 (7/5). Djokovic wordt ook opnieuw het nummer één van de wereld.