BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van Aert showt zijn klassieke regenboogtrui met persoonlijke touch na contractbreuk en doorbreekt stilzwijgen

135 reacties

  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Dat is toch ne renner zonder contract ???????. -- Jan Wouters , Nijs gat zo geen groot gedacht als Wout.
  • ronny verachtert

    6 jaar geleden
    @ron platteeuw als Van aert niet kan winnen begint hij bijna te bleiten als een klein kind
  • bob jansens

    6 jaar geleden
    voor de roepers "contract is contract": Veranda Willems is een ploeg die rijdt onder Belgische licentie; Roompot rijdt met een Nederlandse licentie (nu en ook na de fusie). Volgens het Belgische arbeidsrecht hoeft de Belgische werknemer met Belgisch contract die overgang naar een Nederlands bedrijf NIET te aanvaarden.
  • kris minten

    6 jaar geleden
    Hij is extra gemotiveerd nu en neemt de juiste beslissingen!
  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Gewoon een jaar eerder naar Jumbo.nl.
  1. INTERVIEW. Flanders Classics-CEO Tomas Van Den Spiegel over toekomst van het veldrijden: “Heeft het in 2030 nog een plaats in het wielrennen?”
    PREMIUM
    12

    INTERVIEW. Flanders Clas­sics-CEO Tomas Van Den Spiegel over toekomst van het veldrijden: “Heeft het in 2030 nog een plaats in het wielrennen?”

    Zoals te voorzien en te verwachten was, lag ook deze winter weer de Wereldbeker veldrijden onder vuur. Die Wereldbeker is een organisatie van Flanders Classics en CEO Tomas Van Den Spiegel heeft wel oren naar de kritiek. Dat een Wereldbeker ook met minder kan, daarvan moet je Van Den Spiegel niet overtuigen. Maar meer dan kwantiteit gaat het grote debat om de kwaliteit van de cross. “We beseffen niet hoeveel potentieel het format van het veldrijden heeft. Zoals we vandaag veldrijden organiseren, slagen we er niet in om dat potentieel eruit te halen.”
  2. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.