© W&F Marc Wouters

© W&F

© W&F

© W&F

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Roland Cuypers en Anna De Meulder vieren platina bruiloft

Wie 50, 60, 65 of 70 getrouwd is, wordt door het districtsbestuur op een gezellig samenzijn uitgenodigd. Vrijdagnamiddag waren ze met velen in de zaal De Geesten in Ekeren. Tweeëndertig koppels schoven de voeten onder tafel. Bijzondere felicitaties waren er voor Anna De Meulder en Roland Cuypers. Zij zijn 70 jaar gehuwd.

Marc Wouters

Anna (86) en Roland (88) vieren op 22 mei hun platina bruiloft. Maar nu al werden ze door het districtsbestuur in de bloemetjes gezet. Ook het koningspaar heeft kennis genomen van deze toch uitzonderlijke gebeurtenis. Districtsburgemeester Koen Palinckx (N-VA) mocht hen dan ook officieel een felicitatiebrief overhandigen.

Anna en Roland werden in Antwerpen geboren. Tien jaar geleden verhuisden ze naar Ekeren. Roland is dokmeester in de haven geweest, terwijl Anna voor het gezin zorgde. Het echtpaar kreeg 5 kinderen. Intussen breidde de familie uit met 3 kleinkinderen en 1 achterkleinkind.

“Wat is het geheim van jullie huwelijk?” vroeger we. “Regelmatig ruzie maken, want dan smaak de verzoening eens zo zoet”, zei Roland. Anna vertelde dat beiden een gehoorapparaat dragen. “Soms moet ge dat eens uitzetten”, zei ze glimlachend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER