Volledig scherm

'Zoutelande' kan de Radio 2 Zomerhit niet winnen

Muzieknieuws‘Zoutelande’ is dé zomerhit van het moment, maar werd niet genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit. Hoe kan dat? 

3 reacties

  • Jeroen Roelants

    6 jaar geleden
    helemaal mooi
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Hoezo? Er zijn al vele awards uitgereikt met de artiest afwezig? Nee, ik denk dat de artiest het zelf niet wil om (voor mij logische) artistieke redenen.
  • censor

    6 jaar geleden
    Zoutelande was om het halfuur op Radio 1 te beluisteren, ook tijdens de nacht van.r1
  1. Achter de schermen bij de stemming van het Songfestival: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”
    PREMIUM
    Muziek

    Achter de schermen bij de stemming van het Songfesti­val: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”

    Dat douze points krijgen synoniem staat met nagelbijten en stomverbaasde gezichten, merkt u tijdens het Songfestival. Volgende week gaat de liedjeswedstrijd opnieuw van start, in het Zweedse Malmö. Onze kandidaat Mustii hoopt met ‘Before The Party’s Over’ te overtuigen, Nederland stuurt Joost Klein en zijn ‘Europapa’ de arena in. Maar hoe haalbaar is het voor twee kleine garnalen om überhaupt punten te krijgen? Stemmen bepaalde landen alleen op elkaar? Of erger nog: proberen enkele naties vlakaf de boel te belazeren? Wij vroegen het aan Songfestivalkenners André Vermeulen en Jasper Van Biesen. “Sommige landen zullen elkaar nooit de hoogste score gunnen.”
  2. IN BEELD. Mustii in zwart-witte look op turquoise loper Songfestival, Joost brengt z’n blauwe vogel mee

    IN BEELD. Mustii in zwart-wit­te look op turquoise loper Songfesti­val, Joost brengt z’n blauwe vogel mee

    Een nieuwe editie van het Songfestival, dat betekent ook dat de turquoise loper opnieuw wordt uitgerold voor de kandidaten. Tot groot jolijt van de artiesten, die hun meest opvallende outfit uit de kast haalden. Onze Belgische inzending Mustii hield het stijlvol in een zwart-witte outfit, al kon een glitterend accent - als verwijzing naar de videoclip van ‘Before The Party’s Over’ - niet ontbreken.