‘Essen for life’ strikt massa BV’s voor goede doel

Vandaag werd de aftrap gegeven voor de actie ‘Essen for Life’ met een liedje van songwriter Jan De Campenaere. De opnames gebeurden in Essen in de PopVilla van producer Hans Francken. Het is de start van een campagne die gedurende heel 2019 nog zal lopen. Het geld dat wordt ingezameld via allerlei acties gaat naar ‘Make a Wish Vlaanderen’, dat kleine en grote wensen van ernstig zieke kinderen vervult, en ‘Serafien’, een vzw die palliatieve thuisbegeleiding van kinderen verzorgt via het UZ in Leuven.

mots

“We zijn ongelooflijk trots en blij dat we de videoclip van De Grote Wensband aan het grote publiek kunnen voorstellen”, zegt Chris Van Hees van de organisatie van Essen for Life. “Maar liefst 25 artiesten met een een hart van goud zingen samen voor het goede doel het lied ‘Je Bent Niet Alleen’. Het is een hart onder de riem voor alle kinderen die het soms heel moeilijk hebben, een boodschap van troost én hoop!”

De vijfentwintig artiesten zijn Sarah en Gert Bettens, Kris Wauters van Clouseau, Dana Winner, Helmut Lotti, Sharon Den Adel van Within Temptation, Raf Walschaerts van Kommil Foo, Barbara Dex, Coco Jr, Pieter Peirsman van Hooverphonic, Geert Verdickt van Buurman, Klaas Delrue van Yevgueni, Eva De Roovere, David Vandyck, Hannelore Bedert, Riet Muylaert alias Jackobond, Sam Valkenborgh van de Fixkes, Stef Willems van Frimout, Jan De Campenaere van Venus In Flames, Tom Kestens van Lalalover, Amaryllis Temmerman, Ilse Goovaerts van Neeka en Boogie Boy. De Essense toets werd gegeven door Ditte Jaspers uit Thuis, Magd Theuns van Sint-Cecilia en een speciaal voor deze clip samengesteld kinderkoortje.

“Alle inkomsten gaan naar het goede doel Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen en Serafien vzw”, geeft de organisatie nog eens mee. “U kan meehelpen aan deze twee goede doelen door de video te delen én door het liedje te downloaden (1€ op iTunes) of deze unieke single met de prachtige hoestekening te kopen voor 5€, exclusief in alle Standaard Boekhandels.”

De link naar het liedje op itunes vind je hier.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER