Jongeren verlaten een coffeeshop in een woonbuurt in Tilburg.
Volledig scherm
Jongeren verlaten een coffeeshop in een woonbuurt in Tilburg. © Google Maps

Tilburg laat opnieuw buitenlanders toe in coffeeshops

BuitenlandDe Nederlandse stad Tilburg gaat coffeeshops definitief niet meer controleren op buitenlanders. “Drugstoeristen blijven welkom”, heeft burgemeester Theo Weterings besloten naar aanleiding van de positieve uitkomst van een experiment dat vorig jaar werd ingevoerd. 

0 reacties

  1. Zo heb je geen last van ratten of muizen, op een verantwoorde manier: “Vergif is géén oplossing op lange termijn”
    Livios

    Zo heb je geen last van ratten of muizen, op een verantwoor­de manier: “Vergif is géén oplossing op lange termijn”

    Leuven kampt al maanden met een serieuze muizenplaag. Herkenbaar? Zie jij ook regelmatig knaagdieren door je tuin rennen? Of is er geknaagd aan voedselverpakkingen in je kelder of tuinhuis? Bouwsite Livios vroeg aan Dirk Criel van Natuurpunt hoe je op een duurzame én diervriendelijke manier muizen en ratten weert – of hoe je voorkomt dat je er überhaupt ooit last van hebt.
  2. LIVE OEKRAÏNE. Rusland meldt doden bij Oekraïense droneaanval

    LIVE OEKRAÏNE. Rusland meldt doden bij Oekraïense droneaan­val

    De NAVO-landen zullen Oekraïne meer luchtafweersystemen leveren. Dat heeft Jens Stoltenberg, Secretaris-generaal van de NAVO, beloofd. Ook de zeven grote westerse industrielanden (G7) hebben Oekraïne meer hulp tegen de Russische luchtaanvallen in het vooruitzicht gesteld. “We zijn vastbesloten om de luchtverdedigingscapaciteiten van Oekraïne te versterken. Zo willen we levens redden en kritieke infrastructuur beschermen”, klinkt het in een verklaring die verspreid werd na afloop van de bijeenkomst van de ministers van Buitenlandse Zaken. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky bracht intussen een bezoek aan zijn troepen in de regio Donetsk. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.