PR
Volledig scherm
© PR

Robert De Niro wordt 75: 10 dingen die je niet wist over de acteur

CelebritiesEen van de grootste filmacteurs van zijn generatie wordt vandaag 75. Hij mag dan wereldberoemd zijn, deze tien dingen wist u hoogstwaarschijnlijk nog niet over Robert De Niro.

21 reacties

  • guru rest

    6 jaar geleden
    aha, sommigen hier zijn reeds zo geradicaliseerd dat ze al in de "voor of tegen ons" idealogie zitten. De Niro is een groots acteur en icoon in die wereld. Die man mag best een mening hebben over Trump die niet die van trump volgertjes is. Niets mis mee! What's next : "ge zijt voor ons of anders een verrader" ?
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Niet vergeten dat hij aanhanger is van ene "intussen niet meer dokter" Andrew Wakefield die met sponsoring van 400000£ (In 1998!) een vervalste studie publiceerde die het bestaande mbr vaccin aan autisme koppelde om zijn eigen vaccin te kunnen lanceren. De Niro mag dan een groot acteur zijn, maar als je daarin gelooft zijn je verstandelijke vermogens eerder beperkt.
  • Gino De Neef

    6 jaar geleden
    Wat we wel weten is dat hij een vuilgebekte linksgezinde is
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    De Niro kan alles spelen, van zwaar drama to luchtige komedies. Hij is een zeer goed komisch acteur. Dat zijn er weinigen gegeven die alle genres aankunnen.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Mij kan het niet schelen welke persoonlijkheid hij is. In sommige films was hij als acteur geknipt voor de rol. Voor mij is dat voldoende.