Sonja Kimpen en haar mama
Volledig scherm
Sonja Kimpen en haar mama © rv

Sonja Kimpen moet afscheid nemen van haar mama

ShowbizzSonja Kimpen (59) heeft afscheid moeten nemen van haar mama, de meldde de gezondheidscoach maandag zelf op Facebook. 

1 reactie

  • Rudi Geirnaert

    6 jaar geleden
    Veel sterkte in deze donkere dagen Sonja .
  1. INTERVIEW. Fanatieke huisvrouwen lichten supermarkten op in ‘Queenpins’
    Film

    INTERVIEW. Fanatieke huisvrou­wen lichten supermark­ten op in ‘Queenpins’

    Extreme couponing: zoveel kortingsbonnen bij elkaar weten te verzamelen waardoor je zo goed als niks aan de kassa hoeft te betalen. De Amerikanen hebben er zowaar een nationale sport van gemaakt. In de gloednieuwe film ‘Queenpins’ zien we twee fanatieke huisvrouwen (Kristen Bell en Kirby Howell-Baptiste) aan het werk, die er met behulp van nep-vouchers in slagen om supermarktketens voor ruim 40 miljoen dollar op te lichten. En het strafste van allemaal is dat het ook nog eens op een waargebeurd verhaal is gebaseerd…
  2. INTERVIEW. Octavia Spencer speelt voor het eerst de slechterik in ‘Ma’: “Vaak aan mijn tegenspelers moeten vragen of ze oké waren”
    Film

    INTERVIEW. Octavia Spencer speelt voor het eerst de slechterik in ‘Ma’: “Vaak aan mijn tegenspe­lers moeten vragen of ze oké waren”

    Het leven van een filmster is niet altijd even glamoureus, en al zeker niet op de set van een horrorfilm. Vraag dat maar aan Octavia Spencer (46) die sinds deze week in haar eerste griezelprent ‘Ma’ te zien is. Nepbloed van maïsolie en kusscènes met een jongen die er amper veertien uitzag: de actrice is er nog steeds niet goed van. “Ik heb vaak met klamme handjes op de set rondgelopen en mijn tegenspelers moeten vragen of ze nog beseften dat het allemaal niet echt is”, aldus Spencer.