Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jennifer Garner keert terug naar tv

De Amerikaanse actrice zal samen met de Britse acteur David Tennant te zien zijn in de nieuwe HBO-reeks 'Camping'.

0 reacties

  1. Nadat brand z’n loft in as legde, gooit Niels Destadsbader zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterhammen”
    PREMIUM
    bv

    Nadat brand z’n loft in as legde, gooit Niels Destadsba­der zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterham­men”

    Zijn huis vernield, zijn optimisme nooit. “Zelfs in de moeilijkste situaties denk ik vaak: ‘Alles komt goed!’” En vanuit die mentaliteit kruipt Niels Destadsbader (35) nu ook in zijn rol voor spektakelmusical ‘14-18’, waarin hij het lichtpunt in het oorlogsveld wordt. Liefst zeventig keer, gecombineerd met de voorbereidingen van een nieuw seizoen ‘Ik vraag het aan’ voor VRT - daar bespreken ze weldra zijn toekomst. “De puzzel valt op het juiste moment in elkaar.”
  2. Tegenpolen trekken elkaar aan: waarom Billie Leyers en Jasper een goede match zijn
    PREMIUM
    Muziek

    Tegenpolen trekken elkaar aan: waarom Billie Leyers en Jasper een goede match zijn

    “Er is altijd iets dat je aan je lief wil veranderen, maar we koesteren onze verschillen steeds meer.” Tegenpolen Billie Leyers (29) en Jasper Maekelberg (35) zijn al zes jaar een koppel, maar nu pas is hun allereerste muzikale baby geboren. Hun EP ‘Oh Yes’ is het bewijs dat ze muzikaal ook een magische match zijn. Met Oyesono hopen ze internationaal te touren. Maar daarnaast zijn ze een doodgewoon koppel dat kibbelt over huishoudelijke taken. “Jasper kan heel goed koken, maar hij doet het te weinig.”