De Philips Oled 903 met ingebouwde Bowers & Wilkins-soundbar. Er zijn momenteel wel meer tv's op de markt met een audiosysteem dat gewoon in het toestel is ingebouwd.
Volledig scherm
De Philips Oled 903 met ingebouwde Bowers & Wilkins-soundbar. Er zijn momenteel wel meer tv's op de markt met een audiosysteem dat gewoon in het toestel is ingebouwd. © Philips

Perfect beeld én geluid? Dat vind je bij deze tv-toestellen

MultimediaJe zoekt een nieuwe tv, maar je hebt geen zin in extra gedoe met surround-luidsprekers of soundbars? Gelukkig verschijnen er steeds meer tv’s op de markt waarbij een uitstekend audiosysteem ingebouwd zit. Dit zijn enkele toppers

17 reacties

  • Guido Swerts

    5 jaar geleden
    Heb ook nog een prachtige Panasonic Plasma HD..zéér tevreden mee.
  • Milan De Backer

    6 jaar geleden
    Hier een Samsung KS 8000. Prachtig beeld en de speakers zijn ook heel goed voor z'on platte tv. Is ook heel geschikt voor te gamen.
  • Josiane De Backer

    6 jaar geleden
    Ik heb een plasma tv van panasonic . Geeft prima geluid en beeld dat beter presteert dan de meeste led tvsvan nu . Is wel dikker dan huidige tvs maar zitten oude grote luidsprekers in .
  • vangeel guido

    6 jaar geleden
    ik snap niet waarom mensen nog tv kijken,het is net als bier veel te duur.
  • Guy De Smet

    6 jaar geleden
    Als men steeds het beste wil, dan kan men om de 6 maand een nieuwe TV kopen, technologie staat niet stil. Alléén kan ik mijn geld nog voor iets anders gebruiken dan alléén maar TV's te kopen.