Robin (16) zit gezellig in de bioscoop, maar krijgt plots wel een heel origineel sekspraatje

Hoe bespreek je met je puberende kinderen de bloemetjes en de bijtjes? Dat vroeg de vader van de zestienjarige Robin zich af toen hij besloot om de hulp van het programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ in te roepen .Terwijl Robin in de bioscoop rustig wacht tot de film begint, ziet hij plots zijn vader opduiken in een ‘promotiefilmpje’ voor een supermarkt: “Dat zijn kwaliteitsproducten. Pak nu condooms, mijn zoon Robin is nu zestien, dan begint dat zowat en pak je geen witte producten.”

pjv

De zestienjarige Robin wil rustig genieten van een bioscoopfilm samen met zijn peter, maar is er duidelijk niet op voorbereid om plots zijn vader op het grote scherm te zien verschijnen. “What the fuck”, kan de tiener nog uitbrengen, voor zijn vader heel wat gevoelige informatie deelt met de kijkers én een leerkracht van Robin, die ‘toevallig’ ook in de supermarkt rondloopt.

“Robin, je kent hem. Zestien, liefjes, … en dan vrijen”, vertelt zijn vader op het grote scherm, waarop de leraar vraagt of de puberende tiener wel weet hoe hij een condoom moet gebruiken. “Er zal wel een handleiding bijzitten, zeker?” Robin zit intussen zo rood als een overrijpe tomaat in zijn bioscoopzetel en kan amper geloven wat hij ziet. Hij krijgt het echter nog warmer als zijn leerkracht - met een banaan als model - demonstreert hoe je een condoom moet aantrekken.

Robin kan slechts nog “what the fuck” zeggen op het bizarre incident, tot zijn vader - met een boodschappentas vol condooms - plots de zaal komt binnengewandeld. “Amai, maat”, aldus de geschrokken tiener, die niet weet wat hij hoort als blijkt dat zijn peter ook in het complot zit.

‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ elke maandag op VTM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen