Barron Trump (11) krijgt kritiek op zijn kledingkeuze, maar dochter van Hillary Clinton neemt het voor hem op

© AFP

Barron Trump, de jongste zoon van DonaldTrump, is slechts 11, maar toch wordt elke beweging van de jongen nauwlettend in het oog gehouden sinds zijn vader president is. Recent kreeg hij de volle lading omdat hij zich “te casual” zou kleden. Maar dat liet Chelsea Clinton niet zomaar passeren.

evg

“De jongste Trump-telg heeft dan wel geen verantwoordelijkheden als zoon van de president, maar hij zou zich tenminste adequaat mogen kleden als hij in het openbaar verschijnt.” Aan het woord is reporter Ford Springer. Chelsea Clinton, de dochter van Hillary Clinton en voormalig president Bill Clinton, sprong meteen in de bres voor de jongen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Het wordt hoog tijd dat iedereen Barron Trump met rust laat en hem een kindertijd buiten de schijnwerpers gunt.”

Chelsea Clinton weet als dochter van voormalig Amerikaans president Bill Clinton maar al te goed waar ze het over heeft. Ook zij stond als ‘dochter van’ lang in het middelpunt van de belangstelling. Het is trouwens niet de eerste keer dat ze het opneemt voor Barron. Ze heeft meerdere keren een publiek statement gemaakt waarin ze oproept om de jongen onbezorgd kind te laten zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Donald Trump en zijn vrouw Melania houden hun zoon Barron zo goed als kan uit de schijnwerpers. “We willen dat iedereen Barrons privacy respecteert en hem een kind laat zijn,” zei Stephanie Grisham, de communicatiedirecteur van de first lady aan CNN.

© AP

© AP

© AFP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen