© BELGA

Technische staf Lierse compleet: podcaster Brian Soares Duarte aangesteld als teamanalist, ook nieuwe physical coach op het Lisp

Lierse heeft een turbulent en teleurstellend seizoen achter de rug. De Pallieters flirtten maandenlang met het degradatiespook en finishten uiteindelijk op de elfde plaats in de Challenger Pro League.

Dennis Rosiers

De lat moet hoger bij Lierse, dat volop bezig is aan zijn huiswerk voor volgend seizoen. Onlangs werd Dirk Huysmans al aangekondigd als nieuwe assistent-coach van T1 Sven Vandenbroeck. Woensdag stelde Lierse ook de rest van de technische staf voor volgend seizoen voor.

LEES OOK. Dirk Huysmans keert als assistent bij Lierse voltijds terug naar het voetbal: “De microbe begon stevig te bijten”

Daarin zijn er naast Huysmans nog twee nieuwkomers. Yohwen Guihard werd op het Lisp aangesteld als physical coach. Hij werkte eerder in Afrika al samen met Sven Vandenbroek. Met Brian Soares Duarte heeft Lierse ook een nieuwe teamanalist aangesteld. Soares Duarte is een van de hosts van de populaire voetbalpodcast Koolcast Sport.

Blijven aan boord in de technische staf: Ransford Addo (assistent-coach), Bernd Brughmans (keeperstrainer), Celien Peeters (kine), Victor Van Dooren (kine), Lars De Buyst (verzorger), Maarten Rombauts (clubdokter) en Rodrigo Vissers (teammanager).

MEER OVER Challenger Pro League

Meer sportnieuws