Het feestgedruis op het Walhalla festival duurt dit jaar een dagje langer.© Thor Van Damme

Walhalla festival pakt uit met extra familiedag: “We hebben grootste Belgische artieste kunnen strikken”

Sint-Pauwels/ Belsele -

Het Walhalla festival in de velden tussen Sint-Pauwels en Belsele voegt een extra dag toe aan haar programmatie. Het Wase festival pakt op de derde dag uit met een heuse familiedag mét onder meer een optreden van naar eigen zeggen de populairste artieste van België. Al blijft die naam voorlopig nog even geheim. “Met deze familiedag willen we ons deel doen om mensen een fijne zomer te geven.”

Yannick Joos

Het populaire festival is inmiddels aan haar twaalfde editie toe en pakt het dit jaar net wat anders aan. Het centrale thema is dit jaar Far West, maar naast de twee festivaldagen wordt er nu ook een familiedag georganiseerd op de derde dag. Wase feestvierders kunnen eind juli naar goede gewoonte genieten van de vertrouwde dj-optredens in verschillende dansbare genres op vrijdag en zaterdag, maar op zondag wordt de dj-booth ingeruild voor live-optredens.

“Walhalla is een festival waar iedereen uit de regio in de zomer hun vrienden terugziet”, klinkt het bij de organisatie. “Dat succes willen we nu ook delen met kinderen en ouders. Met deze uitbreiding wil Walhalla zich als organisatie nog meer inzetten voor het Waasland. Er is veel vraag naar meer evenementen voor jongeren en jonge gezinnen. Met deze familiedag willen we ons deel doen om mensen een fijne zomer te geven.”

Geheime artiest

De organisatie voorziet in een groot kinderdorp en brengt ook onder meer Belle Perez en Sam Gooris en dj Michael Amani naar de festivalweide. De hoofdact moet ook een knaller van formaat worden, waarvoor de organisatie naar eigen zeggen de populairste artieste van België kon strikken. “Wie dat precies is, houden we nog even geheim”, klinkt het. “Wie onze Instagrampagina volgt, kan al enkele tips vinden. En aangezien de artiest alles in sneltempo uitverkoopt, raden we mensen aan snel tickets te kopen.”

Walhalla vindt dit jaar plaats op vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli. Ticketprijzen zijn goedkoper voor kinderen onder 12 jaar. Tickets en info via deze link. 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER