© Parket Antwerpen

Franky De Keyzer blijft procureur des Konings van Antwerpen tot 2029

Antwerpen -

Het mandaat van Franky De Keyzer, procureur des Konings van Antwerpen, is dinsdag door de Hoge Raad voor de Justitie verlengd tot 2029. Dat meldt het Antwerps parket. De Keyzer volgde in 2019 Anne-Marie Gepts op.

“Ik ben blij dat ik als procureur des Konings van het Antwerpse parket kan blijven meewerken aan een veiliger en zorgzame samenleving. De uitdagingen waar we voor staan zijn genoegzaam bekend en zijn niet min, dit zowel op lokaal, nationaal als op internationaal niveau. De mensen rekenen op ons”, zegt procureur Franky De Keyzer.

“Reden genoeg om dus te blijven inzetten op een intense samenwerking met onze ketenpartners. Samenwerken met specialisten van zowel binnen als buiten justitie is voor mij de te volgen weg. Enkel op die manier kunnen we écht impact genereren”, zegt De Keyzer.

Franky De Keyzer legde in 2019 de eed af als procureur des Konings van Antwerpen. De Keyzer, afkomstig van Temse, volgde toen Anne-Marie Gepts op. Hij begon in 1992 als advocaat-stagiair aan de balie in Antwerpen en werd in 1996 substituut bij het parket van Antwerpen. In 2003 maakte hij de overstap naar het parket-generaal bij het hof van beroep in Antwerpen, waar hij advocaat-generaal werd.

LEES OOK. Het jaar van Operatie Sky: “Criminaliteit parasiteert op de haven, dankzij Sky hebben we daar een heel duidelijk beeld van”

 (jtp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners