Nathalie Meskens vertelt hoe haar nieuw lief haar uit moeilijke periode haalt na heftige huwelijksbreuk

© DBA

Een jaar geleden was ze nog getrouwd met Jeroen Van Dyck, maar nu is Nathalie Meskens opnieuw dolgelukkig. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug na haar heftige huwelijksbreuk, maar vindt nu troost bij haar nieuwe vriend Nadim, een Antwerpse diamantair van Libanese afkomst. Haar nieuwe relatie haalt haar uit het dal, laat ze weten aan Story.

mrra

Na haar breuk met Jeroen Van Dyck ging het niet goed met de actrice, de scheiding liet een pijnlijk litteken achter. “Ik ben een megaperfectionist, en voor mij was die breuk echt wel een falen. Ik was boos op mezelf en voelde me ook superschuldig. En om daarmee om te gaan, heb ik professionele hulp gezocht”, vertelt ze in een interview met Story. “Nu zit ik in een heel andere fase van mijn leven en voel ik me opnieuw supergelukkig.”

© david van hecke

De grote reden van haar geluk: Nadim. “Ik ben heel verliefd op hem. Dat is een zalig gevoel. In theorie zou je kunnen zeggen dat het te snel is na Jeroen, maar je kiest er niet voor wanneer je verliefd wordt. Hoe lang moet je alleen blijven na een echtscheiding? Ik werd zo overgenomen door die gevoelens dat ik er zelfs niet aan kon denken om er tegen te vechten.” Als vrijgezel voelde ze zich heel oncomfortabel. “Als je als bekende figuur vrijgezel bent en je gaat uit, dan kijken mensen op een totaal andere manier naar jou.”

Haar leven met Nadim bevalt haar erg. “Wij spreken Engels thuis. Ik vind dat trouwens best wel een aantrekkelijke taal om in te communiceren. Sommige dingen klinken gewoon veel romantischer”, vertelt Meskens nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen