Chaplin, met Nordin De Moor en Roel Vanderstukken
Volledig scherm
Chaplin, met Nordin De Moor en Roel Vanderstukken © Music Hall

Alweer tegenslag voor Roel Van der Stukken: 'Chaplin'-musical afgelast

De herneming van 'Chaplin', de musical van Music Hall met Roel Vanderstukken en Nordin De Moor in de hoofdrol, wordt volledig afgelast. De voorstellingen zouden normaal gespeeld worden in de Antwerpse Stadsschouwburg.

1 reactie

  • Mirko Di Wallenberg

    6 jaar geleden
    Waarom zeggen ze gewoon niet dat er te weinig toegangskaarten werden verkocht, in plaats van deze belachelijke uitleg???
  1. De Moor en Vanderstukken krijgen hoofdrol in nieuwe Chaplin-musical

    De Moor en Vanderstuk­ken krijgen hoofdrol in nieuwe Chap­lin-musical

    Nordin De Moor en Roel Vanderstukken nemen dit najaar de hoofdrollen voor hun rekening in de nieuwe musical "Chaplin", een productie van Music Hall gebaseerd op een Broadwaymusical uit 2012 over het leven van de legendarische komische acteur en regisseur Charlie Chaplin (1889-1977). De Moor krijgt de rol van Charlie toebedeeld, Vanderstukken speelt diens broer en manager Sydney. Voor Vanderstukken wordt het zijn musicaldebuut.
  2. Roel Vanderstukken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemaeker vertrok vond ik dat wel lastig”
    Play
    Showbits
    2

    Roel Vanderstuk­ken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemae­ker vertrok vond ik dat wel lastig”

    12 jaar geleden deed het gezin Coppens haar intrede in ‘Familie’, uiteindelijk is acteur Roel Vanderstukken (47) de enige die onafgebroken bleef meespelen. “Toen Hilde De Baerdemaeker als eerste vertrok, werd er voor het eerst geraakt aan onze kern, daar heb ik wel even mee gezeten”, vertelt Roel. Nu tv-dochter Jasmijn Van Hoof haar na 2,5 jaar pauze haar comeback maakte, is de acteur dan erg blij. “Met het ‘nieuwe gezin’ rond Benny, Samira en de kinderen hebben we wel getracht dezelfde warmte te kunnen weergeven”, vult hij aan.