EPA
Volledig scherm
© EPA

"Gijzeling aan de gang": politie omsingelt huis Tyrese Gibson

De politie heeft het huis van Tyrese Gibson vandaag - maandag - omsingeld, nadat hij op de sociale media zelf beelden had verspreid van een man die hij gegijzeld hield. De politie kreeg verschillende oproepen binnen, en snelden ter plaatse. 

0 reacties

  1. Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Oscar-incident heeft hem veranderd”
    PREMIUM
    celebrities

    Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Os­car-incident heeft hem veranderd”

    In de twee jaar na de beruchte Oscar-klap heeft Will Smith (55) zich koest gehouden, maar daar komt nu een einde aan. Afgelopen weekend stond hij al op het podium van het Amerikaanse festival Coachella en over anderhalve maand - met de release van ‘Bad Boys 4’ - is de comeback van de Hollywoodster helemaal compleet. Maar hoe zal zijn terugkeer naar de showbizzwereld precies verlopen? En waar heeft de acteur de afgelopen periode gezeten? “Hij is geboekt om in een aantal grote Amerikaanse tv-shows te verschijnen.”
  2. “Mijn microfoon stond vroeger altijd uit”: de vele gezichten van Victoria Beckham, die 50ste verjaardag viert
    PREMIUM
    celebrities

    “Mijn microfoon stond vroeger altijd uit”: de vele gezichten van Victoria Beckham, die 50ste verjaardag viert

    Victoria Beckham blaast vandaag 50 kaarsjes uit. De wereld leerde haar in 1996 kennen als ‘die norse van de Spice Girls’, maar wie haar parcours overloopt, ziet vooral een gedreven vrouw met een warm moederhart. En dankzij - soms zelfs ondanks - haar grote liefde David Beckham (48) slaagt ze er altijd in de tegenslagen in haar leven het hoofd te bieden. ‘Story’ zet haar verschillende gedaantes op een rijtje. “Overal hingen post-its met de boodschap ‘Posh: niet zingen’.”