Courtney deelde deze foto van haar en Kurt op Instagram.
Volledig scherm
Courtney deelde deze foto van haar en Kurt op Instagram. © Instagram

Courtney Love herdenkt Kurt Cobain op wat zijn 51ste verjaardag had moeten zijn: "Ik mis je"

ShowbizzKurt Cobain zou vandaag, 20 februari, normaal gezien zijn 51ste verjaardag gevierd hebben, maar de Nirvana-zanger maakte in 1994 een einde aan zijn leven. Zijn vrouw Courtney Love heeft hem nu herdacht.

1 reactie

  • Jef Loot

    6 jaar geleden
    Hele maat! Zonder uwe muziek was ik nie wie ik ben! It's part of me! We'll miss you forever!
  1. KIJK. Fans luisteren met tranen en gebroken harten naar nieuw Taylor Swift-album: “Dit is zo triest”
    Muziek

    KIJK. Fans luisteren met tranen en gebroken harten naar nieuw Taylor Swift-al­bum: “Dit is zo triest”

    Om 6u ‘s ochtends Belgische tijd liet Taylor Swift (34) haar 11de studioalbum ‘The Tortured Poets Department’ los op de wereld. Het album is een soort dagboek waarin ze het heeft over liefdesverdriet, vermoedelijk door haar exen Matty Healy en Joe Alwyn. Op sociale media zijn de nummers alvast een schot in de roos. Fans delen hun reacties terwijl ze naar het album luisteren, vaak met open mond en rollende tranen op hun wangen. “Dit is haar beste album tot nu toe”, klinkt het op TikTok.
  2. Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaanse acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard
    PREMIUM
    Celebrities

    Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaan­se acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard

    “Hij leeft veel gezonder dan vroeger.” Het gaat weer goed met Johnny Depp (60). De Amerikaanse acteur verscheen strak in het pak én met een nieuwe coupe op de Britse première van zijn film ‘Jeanne du Barry’. En ook financieel lijkt het de Hollywoodlegende voor de wind te gaan. Zo heeft Depp zijn oog laten vallen op een Italiaans kasteel ter waarde van 4 miljoen euro. Maar hoe is het gesteld met de financiën van de acteur na zijn vechtscheiding met Amber Heard? Een overzicht.