Nielse - Schelle Sport

Derde Provinciale A Antwerpen

Sterke tweede helft genoeg voor Schelle Sport tegen Nielse

De eerste helft bleef zondag nog doelpuntloos tussen Nielse en Schelle Sport, maar in de tweede helft nam Schelle Sport de controle over de wedstrijd en won uiteindelijk met 1-2.

Bron: RBFA app

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Sohaib Znagui zich gelden toen hij scoorde en Schelle Sport op voorsprong bracht. Direct na de rust vergrootte Sten Verbruggen de voorsprong van Schelle Sport. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 1-2 voor Nielse werd in de 90ste minuut gemaakt door Jordi Wastyn. Schelle Sport heeft nu vier wedstrijden op rij gewonnen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Nielse vijf keer verloren, terwijl Schelle Sport vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de vijfde overwinning van Schelle Sport met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 47' Znagui 0-1, 53' Verbruggen 0-2, 90' Wastyn 1-2.

GELE KAARTEN: 57' Coveliers (Nielse), 79' Wastyn (Nielse), 86' El Khadim (Schelle Sport).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.