Mariaburg - Ekeren

Tweede Provinciale A Antwerpen

Ekeren speelt gelijk in uitwedstrijd tegen Mariaburg

Ekeren kwam in de eerste helft op een 2-1 achterstand tegen Mariaburg, maar in de tweede helft kwam Ekeren goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel op 2-2.

Bron: RBFA app

Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Wesley Van Hooydonk scoorde na 8 minuten. Niels De Braekeler bracht in de 23ste minuut Mariaburg op gelijke hoogte. De Braekeler nam de leiding toen hij nog een keer scoorde na meer dan een half uur. Direct na de rust bracht Foeke Wauters Ekeren langszij.

Mariaburg heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Ekeren één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het negende gelijkspel van Mariaburg dit seizoen.

DOELPUNTEN: 8' Van Hooydonk 0-1, 23' De Braekeler 1-1, 31' De Braekeler 2-1, 48' Wauters 2-2.

GELE KAARTEN: 25' Wauters (Ekeren), 41' Vanwelkenhuysen (Mariaburg), 78' Daemen (Mariaburg), 78' Tauil (Ekeren), 81' Snoeys (Ekeren), 85' Van Look (Ekeren).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Tweede Provinciale A - Antwerpen