ADN Beeldredactie
Volledig scherm
© ADN Beeldredactie

‘Apple werkt aan nieuwe versie van klassieke iPod Touch’

Apple zou werken aan een nieuwe generatie iPod Touch-modellen, meldt een Japanse blog. Het huidige model stamt uit 2015 en sindsdien is er geen nieuwe meer verschenen. De iPod Touch verscheen voor het eerst in 2007.

2 reacties

  • Angelo Cabooter

    5 jaar geleden
    Inplaats van elk jaar nieuwere en duurdere iphones uit te brengen, kunnen ze beter investeren in hun andere producten, zoals nieuwere iPods.
  • Jonathan Claeskens

    5 jaar geleden
    er wordt hier zo goed als niets over een nieuw ipod gezegd.... het gaat over de streaming dienst en hoe ze iphones willen overzetten naar TYPE C
  1. KIJK. Man gered door iPhone 14 na zwaar ongeluk: recente technologie verzendt locatie van autowrak naar hulpdiensten

    KIJK. Man gered door iPhone 14 na zwaar ongeluk: recente technolo­gie verzendt locatie van autowrak naar hulpdien­sten

    Na een zwaar verkeersongeluk raakt deze man zo zwaar gewond dat hij de hulpdiensten niet kan verwittigen. Door recente technologie ‘weet’ zijn iPhone 14 dat de auto is gecrasht en stuurt die vervolgens automatisch de locatie door naar de hulpdiensten. Ook al is er geen bereik in de regio, de exacte coördinaten worden via satellietcommunicatie verzonden. De hulpdiensten kunnen door die nauwkeurige informatie snel reageren en vinden het slachtoffer op een diepte van 121 meter in een afgrond: “Hij zat daar vast, zonder enige uitweg. Wie weet wanneer, en óf we hem ooit hadden gevonden.”
  2. Onze tech-journalist test een namaak Apple Watch Ultra van 22 euro: “Hopelijk bezorgt het plastic bandje ons geen allergische reactie”
    PREMIUM
    Getest

    Onze tech-journalist test een namaak Apple Watch Ultra van 22 euro: “Hopelijk bezorgt het plastic bandje ons geen allergi­sche reactie”

    De Apple Watch Ultra, de meest veelzijdige smartwatch van het Amerikaanse merk, kost net geen 1.000 euro. Een smak geld. Wie niet zoveel over heeft voor een multifunctioneel horloge kan het daarom verleidelijk vinden om voor de - laat het ons subtiel zeggen - minder dure en vrij ‘gelijkaardige’ Chinese versie te gaan. Die kost amper 22 euro. Maar hoe goed werkt zo’n namaakexemplaar? Onze tech-journalist Kenneth Dée probeerde het uit: “We meten zelfs een hartslag bij een banaan.”