Miranda Lambert is getrouwd.
Volledig scherm
Miranda Lambert is getrouwd. © REUTERS

Countryzangeres Miranda Lambert is opnieuw getrouwd

CelebritiesMiranda Lambert is opnieuw getrouwd. Op Instagram onthult de 35-jarige countryzangeres dat ze in het huwelijksbootje is gestapt met Brendan McLoughlin, die ze de liefde van haar leven noemt. E! News zocht uit dat Miranda haar jawoord gaf op 26 januari in de regio rond Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee.

0 reacties

  1. KIJK. Spice Girl wordt 50. David Beckham deelt nooit eerder vertoonde beelden van jonge Victoria
    celebrities

    KIJK. Spice Girl wordt 50. David Beckham deelt nooit eerder vertoonde beelden van jonge Victoria

    David Beckham (48) deelt op Instagram een lief filmpje voor de vijftigste verjaardag van zijn vrouw Victoria. Een jonge Brooklyn en Romeo Beckham wensen hun moeder een gelukkige verjaardag, waarna we ook een piepjonge Victoria zien doorheen de jaren. Van kinderfoto’s tot filmpjes van haar popcarrière bij de Spice Girls tot haar dagen als modeontwerpster. Ook de andere leden van de Spice Girls laten haar vijftigste verjaardag niet zomaar voorbijgaan. Ze delen foto’s en video’s van herinneringen die ze samen maakten.
  2. KIJK. Angelina Jolie verschijnt vol trots samen met jongste dochter Vivienne (15) op rode loper van hun Broadway-musical
    Celebrities

    KIJK. Angelina Jolie verschijnt vol trots samen met jongste dochter Vivienne (15) op rode loper van hun Broad­way-musical

    De jongste dochter van Angelina Jolie (48) lijkt in de voetsporen van haar mama te treden. Vivienne Jolie-Pitt (15) werkte mee aan de Broadway-musical ‘The Outsiders’, waar haar bekende moeder de hoofdproducer van is. Ze verschenen samen met de acteurs op de rode loper in New York. En natuurlijk waren alle ogen en camera’s gericht op Vivienne, die nog ietwat onwennig oogde. Haar moeder had wel alleen maar lof voor haar. “Er zijn artiesten die aan zichzelf denken en artiesten die iedereen aanmoedigen, zij is die laatste persoon”, vertelde Jolie tijdens het persmoment.