Tom Cruise (61) en Russische socialite (36) uit elkaar “door loslippige ex”

Tom Cruise en zijn ex-vriendin Elsina Khayrova zijn uit elkaar gegaan vanwege een interview dat Khayrova’s ex aan de Daily Mail gaf. Dat melden bronnen aan de entertainmentwebsite Page Six.

wver
Bron: Page Six, Telegraaf

In het interview vertelde diamantenhandelaar Dmitry Tsvetkov dat Cruise voorzichtig moest zijn met zijn nieuwe vriendin. Tsvetkov omschrijft Cruise als zijn “favoriete acteur” en zegt dat hij ‘Eyes wide shut’ maar liefst dertig keer heeft bekeken. Hij waarschuwt de Hollywoodster dat hij “zijn ogen en portemonnee open” moest houden, omdat Khayrova een dure smaak zou hebben.

Een bron meldt aan Page Six dat het team rond Cruise zich zorgen maakte over deze uitspraken. “Hij is bezig met opnames (Cruise draait momenteel de achtste film van ‘Mission: Impossible’, die volgend jaar in de zalen wordt verwacht, nvdr.) en kan niet hebben dat hij steeds in de pers wordt genoemd”, aldus de bron. “Het team wil niet dat de ex-man om de zoveel tijd weer iets vervelends te zeggen had.”

LEES OOK. Tom Cruise is verliefd, maar hij past maar beter op: Elsina Khayrova is allesbehalve onbesproken

De 61-jarige acteur en de 36-jarige Khayrova werden in december voor het eerst samen gezien. Cruise is al drie keer getrouwd geweest: van 1987 tot 1990 met Mimi Rogers, van 1990 tot 2001 met Nicole Kidman en van 2006 tot 2012 met Katie Holmes.

© Getty Images

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER