Deze fan-foto met Jason Momoa ging meteen viraal.
Volledig scherm
Deze fan-foto met Jason Momoa ging meteen viraal. © Twitter

Deze foto met 'Game of Thrones'-acteur Jason Momoa ging meteen viraal om een hilarische reden

Celebrities'Game of Thrones'-acteur Jason Momoa (38), die Khal Drogo speelde in de serie, heeft vele fans, zelfs na zijn dood op het kleine scherm. Tijdens Denver Comic Con in de V.S. ging hij op de foto met zijn achterban, en dat leverde gekke beelden op.

0 reacties

  1. KIJK. Fans luisteren met tranen en gebroken harten naar nieuw Taylor Swift-album: “Dit is zo triest”
    Muziek

    KIJK. Fans luisteren met tranen en gebroken harten naar nieuw Taylor Swift-al­bum: “Dit is zo triest”

    Om 6u ‘s ochtends Belgische tijd liet Taylor Swift (34) haar 11de studioalbum ‘The Tortured Poets Department’ los op de wereld. Het album is een soort dagboek waarin ze het heeft over liefdesverdriet, vermoedelijk door haar exen Matty Healy en Joe Alwyn. Op sociale media zijn de nummers alvast een schot in de roos. Fans delen hun reacties terwijl ze naar het album luisteren, vaak met open mond en rollende tranen op hun wangen. “Dit is haar beste album tot nu toe”, klinkt het op TikTok.
  2. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.