ANTWERPEN LIVE. Volg hier het nieuws uit de stad Antwerpen

Antwerpen -

Wat gebeurt er in Antwerpen? In deze live krijg je een overzicht van het belangrijkste nieuws uit de stad en de districten. Bovenaan kan je naar de ATV-livestream kijken.

red
Wouter Van Biezen

KIJK LIVE ATV. Camera's moeten einde maken aan onveiligheidsgevoel in Berendrecht: "Dak van bib wordt als glijbaan gebruikt"

Er komt camerabewaking aan bibliotheek Viswater in Berendrecht. Een groep hangjongeren in de Polder zorgt er voor overlast, en dat loopt de laatste tijd wat uit de hand. Ze hebben er onder andere deelfietsen beschadigd en planten vernield. Een camera moet dat probleem tegengaan. De lokale N-VA vraagt ook om de gratis wifi aan de bieb uit te schakelen na de openingsuren. “De eerste signalen nu na het Onze Lieve Heer Hemelvaartweekend waren echt onrustwekkend”, zegt Marc Maes van de lokale N-VA-afdeling op ATV. “Nu hoor ik dat er vannacht weer twee fietsen zijn omgegooid. Dat er mensen op de banken stonden te springen. En zonet heeft er een buurman komen zeggen dat ze de dakbedekking van de bibliotheek als schuifaf gebruiken. Nu ja, dat zijn toch dingen die volgens mij niet door de beugel kunnen.”
Bekijk het ATV nieuws LIVE vanaf 18u30 via de video bovenaan.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER