Deceuninck-Quick Step wint Noorse Hammer Sprint, sterke Evenepoel beleeft moeilijkste moment... op podium

Deceuninck-Quick Step heeft zaterdag de Hammer Sprint gewonnen van de Hammer Series in het Noorse Stavanger. Deceuninck-Quick Step sprokkelde, na 87,3 kilometer en tien sprints die punten opleverden, 794,3 punten. Sunweb volgde met 738 punten, Lotto Soudal eindigde (356,8 ptn) als achtste. Remco Evenepoel liet zich opmerken met 215,1 punten , alleen de Tsjech Petr Vakoc (222,8 ptn) deed beter. Tijdens de podiumceremonie had het Belgische supertalent echter meer moeite met een champagnefles.

blg, jefi

Jumbo-Visma, dat vrijdag de Hammer Climb won, gaat in het klassement aan de leiding. Deceuninck-Quick Step volgt als vierde op 1:23, Lotto Soudal als vijfde op 1:46. De Hammer Sprint is een van de disciplines van de Hammer Series, waar niet de individuele prestaties maar die van de ploeg centraal staan. Zondag is de afsluitende ploegentijdrit ofwel de Hammer Chase.

Bekijk hieronder de podiumceremonie van Deceuninck-Quick Step:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen