© Archiefbeelden / Instagram @kayleighkwanten

Bavo en Kayleigh hebben een nieuw huis op het oog: “Mijn hart breekt”

Lommel/Hasselt -

Bavo en Kayleigh, de Limburgse klussers uit het VTM-programma ‘Huis gemaakt’, hebben een nieuwe woning op het oog. Op Instagram deelt Kayleigh een foto van het huis, wat veel nieuwsgierige reacties uitlokt. “Mijn hart breekt”, schrijft de Lommelse.

sv

Op de valreep verloren Bavo en Kayleigh de finale van het VTM-programma Huis gemaakt. Het Lommelse koppel moest met pijn in het hart de sleutel van hun “hofje” afgeven. Ondanks een georganiseerde crowdfunding bleef de woning in Sint-Lambrechts-Herk te duur en besloot het koppel om het Huis gemaakt-hoofdstuk volledig af te sluiten.

(Lees verder onder de story)

© rr

Maar de twee blijven vastberaden zoeken naar een nieuwe thuis voor hun groeiende gezin. Vorige maand liet het koppel weten dat ze in verwachting zijn van een zoontje. Op de Instagram-story van Kayleigh verscheen een mysterieuze foto van een wit huis. Na veel reacties van nieuwsgierige volgers gaf ze een woordje uitleg op haar Instagram-verhaal: “Dit huisje is gelegen in Bavo zijn ouderlijke buurt. Het pareltje is op ons pad gekomen en we zijn momenteel bezig met het bekijken van de financiële zaken. Maar zoals verwacht is dat allesbehalve gemakkelijk.”

(Lees verder onder de foto)

© rr

In nog een volgende story deelt Kayleigh ook een bericht van een van haar volgers: “Schandalig. Wij zijn een gezin van drie met een gezamenlijk inkomen van om bij de 6.000 euro per maand. Maar jammer genoeg geen spaarboekje van 100.000 euro. Een huis kopen is dus geen optie.”

“Mijn hart breekt van deze berichtjes”, schrijft Kayleigh daarbij. “Een huis kopen is en blijft een moeilijke en vaak teleurstellende zoektocht.”

© Bart Borgerhoff

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer